Ексклюзиви
вівторок, 03 травня 2011 13:18

Марадона зіграє у Грозному з командою Кадирова

Марадона зіграє у Грозному з командою Кадирова

Дієго Марадона, Луїш Фігу та інші зірки світового футболу минулих років візьмуть участь у матчі з командою глави Чечні Рамзана Кадирова. Ця зустріч відбудеться в Грозному 11 травня - в день відкриття в чеченській столиці спорткомплексу імені Ахмата-Хаджі Кадирова, частиною якого є футбольний стадіон на 30 тисяч глядачів, повідомляє "Інтерфакс".

Як повідомили агентству в прес-службі глави і уряду Чеченської республіки, за збірну "зірок світу" у Грозному, крім Марадони і Фігу, зіграють воротар Фаб'єн Бартез, захисники Франко Барезі, Алессандро Костакурта, Мануель Аморос і Роберто Айяла, півзахисники Енцо Франческолі, Стів Макманаман і Ален Богоссян, нападники Роббі Фаулер, Жан-П'єр Папен, Крістіан Вієрі та Іван Саморано, а також інші гравці.

За команду Кадирова зіграють "відомі російські футболісти". Хто саме увійде до складу цієї команди і чи йдеться про ветеранів футболу чи про діючих гравців, не уточнюється.

Раніше ЗМІ повідомляли, що взяти участь у відкритті спорткомплексу пропонували туринському "Ювентусу". Передбачалося, що туринці зіграють з грозненським "Тереком" і отримають за цей матч мільйон євро. 29 квітня газета "Спорт-Экспресс" написала, що "Ювентус" пропозицію чеченського боку відхилив.

8 березня 2011 в Грозному вже відбувся матч за участю зірок світового футболу. У ньому зустрілися команда Кадирова, складена з ветеранів російського та європейського футболу, і збірна Бразилії зразка 2002 року. Гра проходила на стадіоні "Терека" і закінчилася перемогою бразильців з рахунком 6:4.

Зараз ви читаєте новину «Марадона зіграє у Грозному з командою Кадирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути