Ексклюзиви
вівторок, 27 липня 2010 09:15

Марадона відмовився далі працювати зі збірною Аргентини

Марадона відмовився далі працювати зі збірною Аргентини

Головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона відмовився продовжити роботу з національною командою.

Про це пише аргентинське видання Ole.

Наставник повідомив про своє рішення президентові Асоціації футболу Аргентини (AFA) Хуліо Грондоні. Грондона пропонував Марадоні продовжити контракт, проте не погодився з вимогою наставника, який просив зберегти в повному складі його тренерський штаб.

26 липня в ефірі аргентинської футбольної телепередачі Марадона заявив, що залишиться на своїй посаді лише в тому випадку, якщо разом з ним продовжать роботу всі його помічники. Більш того, Марадона наголосив, що хотів би бачити у своєму тренерському штабі відомого в минулому футболіста Оскара Руджері, кандидатура якого, за даними аргентинських ЗМІ, не влаштовує Грондону.

Грондона запропонував Марадоні продовжити контракт, але набрати нових помічників. Тренер на таких умовах працювати відмовився.

Марадона очолив збірну Аргентини восени 2008 року. Тренер вивів національну команду на чемпіонат світу 2010 року. На цьому турнірі аргентинці дійшли до 1/4 фіналу, де поступилися збірній Німеччини (0:4). Після поразки від німців Марадона оголосив про завершення "свого циклу" у збірній, але офіційно у відставку не подавав.

Найбільш вірогідними претендентами на посаду тренера збірної Аргентини після відходу Марадони видання називає колишнього наставника "Боки Хуніорс", італійської "Роми" і мадридського "Атлетіко" Карлоса Б"янкі, а також тренера молодіжної збірної Аргентини Серхіо Батісту, який у 2008 році виграв зі своєю командою футбольний турнір на Олімпійських іграх в Пекіні.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Марадона відмовився далі працювати зі збірною Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути