четвер, 22 липня 2010 13:43

Марадона не збирається тренувати збірну Венесуели

Марадона не збирається тренувати збірну Венесуели

Головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона, який знаходиться у Венесуелі спростував чутки, ніби він може зайняти пост свого колеги у венесуельській національній команді Сесара Фаріаса.

"Усе це неправда. Сесар Фаріас - відмінний тренер, що він вже продемонстрував на чолі збірної Венесуели. Я ж приїхав сюди тільки для того, щоб зустрітися з президентом (Венесуели Уго) Чавесом", - сказав Марадона в інтерв"ю венесуельському спортивному телеканалу Meridiano Televisiоn. У Фаріаса контракт з Федерацією футболу Венесуели вже продовжено до 2014 року.

Марадона прибув до Каракаса в середу, відклавши заплановану раніше зустріч з головою Аргентинської футбольної асоціації Хуліо Грондоною. На зустрічі планувалося остаточно вирішити питання, чи залишиться він на посту тренера ще на чотири роки. Перед від"їздом Марадона повідомив Грондони по телефону, що бажає продовжувати працювати, і формальності будуть остаточно узгоджені в п"ятницю або в понеділок після його повернення з Венесуели.

Увечері в середу головний тренер "небесно-блакитних" подивився баскетбольний матч в порту Гуаїра недалеко від Каракаса (тут проходить товариський турнір за участю аргентинської команди). У четвер він разом з Чавесом відвідає Ібероамериканський університет спорту в штаті Кохедес і виступить на конференції перед місцевими тренерами.

Після програшу в чвертьфіналі чемпіонату світу з футболу команді Німеччини з рахунком 4:0 Марадона заявив на прес-конференції, що його час в аргентинській збірній закінчився. Після цього і аж до цього моменту він відмовлявся від спілкування з журналістами, що породило в ЗМІ багато чуток.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «Марадона не збирається тренувати збірну Венесуели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути