субота, 14 березня 2009 10:36

МанСіті або "Реал" підберуть безробітного Моурінью?

МанСіті або "Реал" підберуть безробітного Моурінью?
Вболівальники міланського "Інтера" незадоволені досягненнями команди в Лізі чемпіонів і тому вимагають відставки головного тренера команди португальського фахівця Жозе Моурінью, повідомляє Channel4.

Фани "нерадзуррі" вважають, що старий тренер команди Роберто Манчині міг зробити так, що команда досягла б на європейській арені зовсім інших результатів.

Не виключено, що після закінчення сезону Моурінью піде з команди. Іспанські ЗМІ у зв"язку із ситуацією, що склалася, вже почали підшукувати португальцю нове місце роботи. Зокрема, деякі газети пишуть, що Моурінью може очолити мадридський "Реал", або "Манчестер Сіті".

Не виключають ЗМІ також варіант із поверненням до лондонського "Челсі".

"Старий тренер був краще" - фани.

Нагадаємо останньої поразки команда зазанала від МЮ:

"Манчестер Юнайтед" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів приймав на своєму полі міланський "Інтер" - 2:0.

"Манкуніанці" почали зустріч дуже активно. Не пройшло і п"яти хвилин, як Відіч вивів господарів вперед. Гіггз виконав чудову подачу з кутового, Відіч, звільнившись від опіки Патріка Вієйра, головою підрізав м"яч у дальній кут воріт. Після голу гра трохи заспокоїлася. Освіжити те, що відбувалося на полі спромігся Златан Ібрагімович, який після навісу Майкона з флангу небезпечно пробивав головою, м"яч від землі влучив у штангу. Доречі, це був перший у матчі по-справжньому небезпечний момент у "Інтера". Потім був чудовий потужній постріл у виконанні Станковіча, але не вистачило точності.

Після перерви МЮ знову великими силами пішов вперед. І знову, через п"ять хвилин після початку  "манкуніанцям" вдалося забити. Руні довго возився із м"ячем на лівому куті воротарської, потім виконав навіс у штрафну на Кріштіану Роналду. Португалець головою відправив м"яч у сітку воріт.

Через 10 хвилин на полі замість Станковіча з"явився бразилець Адріано. Гра "Інтера" в атаці трохи пожвавішала, але забити до кінця зустрічі підопічним Жозе Моурінью так і не вдалося.

МЮ перемагає за сумою двох матчів із рахунком 2:0 і виходить до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

bbc.co.uk, livesport.ru, Channel4, СПОРТ-ЭКСПРЕСС

Зараз ви читаєте новину «МанСіті або "Реал" підберуть безробітного Моурінью?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути