четвер, 27 грудня 2012 10:40

"Манчестер Юнайтед" і "Ньюкасл" влаштували трилер на "Олд Траффорд": результати 19-го туру АПЛ

В англійській Прем'єр-лізі відбулися матчі 19-го туру.

Лідер чемпіонату Англії "Манчестер Юнайтед" на "Олд Траффорд" переграв "Ньюкасл". Тричі по ходу зустрічі "червоні дияволи" відігравалися, а на 90-й хвилині і зовсім вирвали перемогу.

Матч розпочався з помилки Майкла Карріка в центрі, яка завершилася досить безглуздим голом. Демба Ба пробив з 35 метрів, а Давид Де Хеа відбив м'яч точно на ногу Джеймсу перчимо.

Ван Персі відмінно навісив у штрафний, Ернандес виграв боротьбу і пробив, а Джоні Еванс добив відскочив від Тіма Крула м'яч у сітку.

Здавалося, ще трохи і господарі заб'ють ще, але вперед знову вийшли гості. І знову гол вийшов абсолютно випадковий, а забив його Еванс. Захисник діяв абсолютно правильно, витримуючи лінію з партнерами, а опікуваний їм Папісса Сіссе заліз у очевидний офсайд. Пас йшов на сенегальського форварда, і асистент судді вже підняв прапорець, але Еванс машинально пішов на перехоплення і зрізав м'яч у кут воріт. Гол головний арбітр спочатку скасував, зреагувавши на відмашку помічника, але, порадившись, порахував його правильним.

Другий тайм почався з атак господарів, що було очікувано. Пішли вперед крайні захисники, а Ван Персі відійшов з першої лінії атаки, залишивши там Ернандеса. Гра "червоних дияволів" відразу стала більш осмисленою і непередбачуваною. Власне, з передачі голландця і почався другий гол у відповідь. Він хитро закинув м'яч у штрафний, захисники гостей головою вибили його, а набігаючий Патріс Евра пробив точно в нижній кут. Знову нічия.

Парадоксально, але наступними знову забили гості. Причому гол став явним наслідком атакуючої активності флангових захисників "Манчестера". Свіжий Габріель Обертан зліва втік від Кріса Смоллінга, прострілив, а Сіссе на секунду випередив Евра.

І знову, лише пропустивши, "Манчестер" включив повні оберти. "Ньюкасл" був буквально зім'ятий потужним натиском, і Ван Персі з другої спроби в одній атаці знову зрівняв рахунок.

Кінцівка матчу проходила у взаємних атаках, і виграти могли обидві команди. Ван Персі і Чічаріто били в сантиметрах від воріт, рятував Крул, а мексиканець влучив у штангу. Гості відповідали гострими, хоча і більш рідкісними випадами, і Шола Амеобі теж влучив у стійку. Але забили все ж господарі. Каррік закинув м'яч за спину захисникам, а Чічаріто, який змістився з лівого флангу, проштовхнув його в сітку під Круля, який розпластався .

Чинний чемпіон Англії "Манчестер Сіті" в гостях програв "Сандерленду". Єдиний м'яч у другому таймі забив півзахисник Адам Джонсон, який ще недавно захищав кольори "городян".

Завершиться тур 27 грудня поєдинку "Арсеналу" з "Вест Хемом".

АПЛ, 19-й тур

Ман Юнайтед - Ньюкасл - 4:3

Голи: Еванс, 25, Евра, 58, ван Персі, 71, Ернандес, 90 - Перч, 4, Еванс, 28, авт., Сіссе, 68

Ман Юнайтед: Де Хеа, Евра, Фердінанд, Еванс, Смоллінг, Каррік, Валенсія, Скоулз (Клеверлі, 69), Гіггз, Ван Персі, Ернандес (Флетчер, 90 +2)

Сандерленд - Манчестер Сіті - 1:0

Гол: Джонсон, 53

Норвіч - Челсі - 0:1

Гол: Мата, 38

Редінг - Суонсі - 0:0

Фулхем - Саутгемптон - 1:1

Голи: Бербатов, 8 - Ламберт, 85, пен.

КПР - Вест Бром - 1:2

Голи: Сіссе, 68 - Брант, 29, Грін, 49, авт.

Евертон - Віган - 2:1

Голи: Осман, 52, Ягелка, 77 - Коне, 82

Сток - Ліверпуль - 3:1

Голи: Уолтерс, 5, 49, Джонс, 12 - Джеррард, 2, пен.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" і "Ньюкасл" влаштували трилер на "Олд Траффорд": результати 19-го туру АПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути