неділя, 09 грудня 2018 14:35

"Саррі вдало" провів заміни та перебудував гру": "Челсі" завдав "Манчестер Сіті" першої поразки в сезоні

"Саррі вдало" провів заміни та перебудував гру": "Челсі" завдав  "Манчестер Сіті"  першої поразки в сезоні
Саррі вперше в кар'єрі переміг Гвардіолу

В матчі 16 туру Англійської прем'єр-ліги лондонський "Челсі" приймав "Манчестер Сіті". Матч завершився доволі несподіваною перемогою господарів поля. Своїми думками про поєдинок поділився журналіст, головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков.

"На післяматчевій прес-конференції, головний тернер "Челсі" Мауріціо Саррі визнав, що перший тайм складався не за його планом. Для його гри дуже важливо володіти м'ячем, а в першій половині зустрічі набагато більше м'ячем володів "Манчестер Сіті"(37% на 63%). В "Челсі" нічого не виходило, не спрацював план з переведенням Едена Азара в центр нападу. Але за рахунок мужньої та зібраної оборони, в якій я виділив би Луїса та Канте, "Челсі" змогло стримати тиск "МанСіті". При чому стримати так, що ті змогли створити лише кілька напівмоментів.

Забитий гол, це велика майстерність і Азара і Канте і всіх хто розганяв цю контратаку. Також це велика помилка "МанСіті", які великими силами пішла в атаку і в завершальній стадії припустились помилки.

В перерві матчу всі казали, що зараз "Сіті" розізлиться і дасть жару. Але, розпочався другий тайм і "Челсі" розкатували їх як хотіли, створювали момент за моментом, лише ніяк не виходив останній удар. Потім все ж "містяни" знайшли в собі сили і притисли "Челсі", і тут стався дуже цікавий момент. Підсумковий рахунок кутових 13-1 на користь "Сіті", але якщо "Челсі" зі свого єдиного кутового забив, то гості і подавали і розігрували кутові але ефекту нуль. Оборона "аристократів" виглядала непробивною.

Звичайно в підопічних Гвардіоли були певні проблеми в атаці, був відсутній Агуеро, з ним команда виглядала б набагато сильніше, а Стерлінга та Сільву господарі поля змогли нейтралізувати досить легко.

Також варто відзначити дуже вдалі заміни від Саррі, та правильну перебудову схеми з 4-3-3 на схему з вдома опарниками 4-2-3-1 це дало результат. Команда Саррі нарешті змогла продемонструвати тактичну різноманітність, і це прекрасна перспектива для "Челсі", - сказав Артем Франков.

АПЛ, 16-й тур

Челсі – Манчестер Сіті – 2:0

Гол: Канте, 45, Давід Луїс, 78

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійського гранда виключать із Ліги чемпіонів

Ця поразка стала першої для "Манчестер Сіті" в поточному сезоні АПЛ. "Містяни"(41 бал) опустились на другу сходинку, пропустивши вперед "Ліверпуль"(42 бали). "Челсі"(34бали) залишився на четвертій сходинці.

Зараз ви читаєте новину «"Саррі вдало" провів заміни та перебудував гру": "Челсі" завдав "Манчестер Сіті" першої поразки в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути