четвер, 27 грудня 2018 13:03

"Манчестер Сіті" програв другий поспіль матч в АПЛ - відео

"Манчестер Сіті" програв другий поспіль матч в АПЛ - відео
Конкурент Зінченка Фабіан Делф отримав червону картку

Чинний чемпіон Англії "Манчестер Сіті" зазнав третьої поразки в останніх 4 матчах. Відставання від лідируючого "Ліверпуля" вже складає 7 очок.

"Поєдинок прогнозовано розпочався з атак гостей. "Містяни" суттєво переважали суперника у володінні м'ячем, але реальних гольових моментів у перші хвилини команда Гвардіоли не створила. Втім, чемпіони реалізували свою ж першу нагоду – на 14 хв. після позиційного провалу гравців Лестера у центрі поля Агуеро вивів Бернарду Сілву віч-на-віч зі Шмейхелем. Португалець легко розібрався з голкіпером і відкрив рахунок у матчі.

Проте "Манчестер Сіті" недовго радів – вже за 5 хв. "лисиці" відновили рівновагу. Господарі провели швидку атаку, яку точним ударом головою завершив Олбрайтон, технічно скинувши м'яч у дальній кут воріт Едерсона після навісу Варді. Відзначимо позиційний фейл конкурента Зінченка Фабіана Делфа, який відверто програв позицію під час взяття воріт.

Після забитого м'яча господарі заграли куди активніше. Непоганий момент був у Чаудхері, який після навісної передачі не зумів переправити м'яч у ворота. Буквально перед цим Едерсон врятував "містян" від другого пропущеного м'яча після удару Джеймі Варді. До перерви рахунок на табло більше не змінився.

Підсумовуючи першу половину гри, можна сказати, що "Сіті" переважав суперника у дебютні хвилин 30, а от пізніше ініціатива перейшла до господарів. Цікаво, що у першому таймі Лестер переграв "Ман Сіті" за кількістю ударів по воротах – 6:5 (у площину – 4:3).

Початок другої 45-хвилинки нагадував перший тайм – чемпіони володіли м'ячем без особливого загострення, тоді як Лестер доволі впевнено захищався. На 65 хв. Ляпорт блискучим підкатом врятував "Манчестер Сіті" від виходу на ворота Варді. За кілька хвилин Агуеро не зумів акцентовано пробити після подачі з кутового.

На 81 хв. Лестер вийшов уперед. Олбрайтон подав кутовий, захисники вибили м'яч прямо на ногу Рікарду Перейрі. Португалець ударом із лінії штрафного вразив дальній кут воріт.

"Ман Сіті" догравав матч у меншості – Делф отримав пряму червону картку за грубий підкат у центрі поля. Хавбек спочатку зіграв у м'яч, проте після цього в'їхав у ноги опоненту. За пряму червону картку в АПЛ передбачено бан на 3 матчі – шанс для Зінченка?

У результаті поєдинок завершився доволі заслуженою вікторією Лестера. "Ліверпуль" завдяки перемозі над Ньюкаслом у паралельному матчі відірвався вже на 7 очок. Більше того – команду Гвардіоли обійшов і "Тоттенхем", у якого вже 45 очок, тоді як у "містян" залишилось 44. "Манчестер Сіті", судячи з усього, потрапив у серйозну чорну смугу",- розповідає "Футбол24".

АПЛ, 19 тур

Лестер – Манчестер Сіті – 2:1

Голи: Олбрайтон, 19, Рікарду Перейра, 81 – Бернарду Сілва, 14

Вилучення: Делф, 89

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Тоттенхем" відвантажив 6 м'ячів "Евертону" і 2 пропустив - відео

У 18 туру Англійської прем'єр-ліги відбулась сенасція. "Манчестер Сіті" на власному полі програв одному з аутсайдерів чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" програв другий поспіль матч в АПЛ - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути