субота, 19 березня 2011 12:27

Луї ван Галь хоче ввести трансферне вікно для тренерів

Луї ван Галь хоче ввести трансферне вікно для тренерів

Головний тренер "Баварії" Луї ван Гал висловив невдоволення з приводу того, що в бундеслізі тренери по ходу сезону змінюють команди.

"Світ зійшов з розуму. У нас є трансферне вікно для футболістів. Думаю, зараз таке ж вікно потрібно вводити і для тренерів.

Ненормально, що Магат починав сезон у "Шальке", а тепер він у "Вольфсбурзі". Те ж саме стосується і Рангніка - він був у "Хоффенхаймі", а тепер у "Шальке". Це можна назвати нечесною конкуренцією", - цитує ван Гала Bild.

Сам Луї ван Галь залишить команду після закінчення сезону-2010/11. Контракт голландського фахівця закінчується тільки влітку 2012 року, проте угода буде розірвана на рік раніше за обопільною згодою сторін.

Ван Галь очолив "Баварію" влітку 2009 року. Голландець виграв з мюнхенською командою чемпіонат Німеччини, а також вивів клуб у фінал Ліги чемпіонів сезону-2009/10.

Основним претендентом на пост наставника "Баварії" німецькі ЗМІ називають головного тренера леверкузенського "Байєра" Юппа Хайнкеса. Хайнкес очолював мюнхенську команду з 1987 по 1991 роки, а також виконував обов'язки головного тренера "Баварії" наприкінці сезону-2008/09.

Іншими претендентами на роль наставника мюнхенців називаються голландці Гуус Хіддінк і Мартін Йол, а також головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов, пише Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Луї ван Галь хоче ввести трансферне вікно для тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути