Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 11:53

"Шальке" визначився з новим наставником

"Шальке" визначився з новим наставником

Ральф Рангнік призначений новим головним тренером німецького футбольного клубу "Шальке", повідомляє АП.

Рангнік змінив на посту головного тренера Фелікса Магата, звільненого в середу, незважаючи на те, що гельзенкірхенці пробилися до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Контракт 52-річного Рангніка з клубом розрахований до кінця сезону-2013/14. Офіційно фахівець буде представлений громадськості в понеділок, але приступить до роботи не раніше матчу бундесліги проти "Санкт-Паулі" 1 квітня. На недільну гру проти леверкузенського "Байєра" команду виведе асистент Магата Зепп Айхкорн.

Для Рангніка це другий прихід у "Шальке". Він очолював "кобальтових" з вересня 2004 року по грудень 2005-го і привів команду до другого місця у чемпіонаті і фіналу Кубка Німеччини.

Рангнік вивів "Хоффенхайм" з третього в перший дивізіон за два роки, але залишив клуб в січні через розбіжності з основним спонсором клубу Дітмаром Хоппом з приводу трансферу Луіса Густаво в мюнхенську "Баварію". Також фахівець працював в "Ганновері" і "Штутгарті".

"Шальке" вийшов у фінал Кубка Німеччини та чвертьфінали Ліги чемпіонів. У чемпіонаті Німеччини клуб розташовується лише на 10-му місці в турнірній таблиці, відстаючи від лідируючої дортмундської "Боруссії" на 28 очок.

Магат був відправлений у відставку через конфлікт з президентом ради директорів "Шальке" Клеменсом Тенісом.

Зараз ви читаєте новину «"Шальке" визначився з новим наставником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути