неділя, 30 червня 2013 18:08

Луческу виступив проти відеоповторів

Луческу виступив проти відеоповторів
"Ми не можемо переривати гру, щоб дивитися повтори" - Мірча Луческу ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря", румунський футбольний фахівець Мірча Луческу виступив проти відеоповторів голів у футболі

"Вважаю це неможливим. Ми ж не можемо переривати гру, щоб дивитися повтори. Футбол хороший своєю постійною динамікою. А помилки властиві людині. Це нормально, але тільки якщо присутній людський фактор, а не якісь навмисні дії, як буває іноді. Це зовсім інша справа", - сказав Луческу журналу "Шахтар".

"Також можуть мати місце і помилки футболістів. Футбол - це єдина колективна гра, яка базується на помилках. Всі інші - на якихось схемах, на точності, комбінаціях і так далі. У футболі ж головну роль відіграють талант, імпровізація, інстинкт ... Можеш зіграти успішно, а можеш і допустити помилку", - зазначив тренер.

Додамо, що на Кубку конфедерацій вперше в історії тестується система визначення взяття воріт - GLT. Президент Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Йозеф Блаттер повідомив, що технологія працює ідеально.

"Технологія визначення взяття воріт працює ідеально. Спірних ситуацій на цьому турнірі поки не було, але судді задоволені тим, як система функціонує", - заявив Блаттер.

Нагадаємо, у квітні ФІФА офіційно затвердила GoalControl GmbH в якості офіційного постачальника Goal Line Technology (GLT) для Кубка конфедерацій.

Зараз ви читаєте новину «Луческу виступив проти відеоповторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути