субота, 28 січня 2012 17:51

Луческу продовжить лікування в Бухаресті

Луческу продовжить лікування в Бухаресті

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу пройшов чергове планове обстеження в клініці Бухареста. За словами лікарів, які оглянули румунського фахівця, відновлення головного наставника гірників проходить нормально за медичними мірками, ніяких ускладнень у Луческу не спостерігається.

У той же час вони попередили свого пацієнта, що його організм ще недостатньо зміцнів для того, щоб приступати до активної роботи. Потрібно почекати. Скільки часу буде потрібно, покаже чергове обстеження, яке заплановане на наступний тиждень. Поки ж Луческу буде перебувати вдома в Бухаресті, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Звичайно, я буду водити авто. Чому ні?" - Луческу

Нагадаємо, 6 січня Луческу потрапив в автомобільну аварію в Бухаресті, в результаті якої у нього була пошкоджена грудна клітка і зламані кілька ребер. 8 січня йому зробили операцію.

Тим часом в суботу "Шахтар" відправився на збір до Іспанії. Підготовкою команди до сезону керує асистент Луческу Олександр Спиридон.

Зараз ви читаєте новину «Луческу продовжить лікування в Бухаресті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути