вівторок, 24 січня 2012 13:39

Луческу в лікарні схуд на 5 кг

Луческу в лікарні схуд на 5 кг

Через 17 днів після аварії головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу 23 січня опівдні залишив університетську лікарню Бухареста і продовжить відновлення вдома, де про нього будуть піклуватися кваліфіковані медпрацівники під ретельним контролем його дружини, Неллі.

"Я відчуваю себе добре, мені довелося зробити великі зусилля, але в мене було велике бажання. Я завжди думав про футбол весь цей час", - були перші слова тренера численним румунським журналістам, які чекали його біля входу в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірча Луческу потрапив у ДТП: тренера з машини діставали за допомогою спецтехніки

На вимогу лікарів "Іль Лучі" буде дотримуватися не тільки суворої програми лікувальної гімнастики, а й дієти. Після перелому ребер організм 66-річного Луческу протягом декількох днів відмовлявся від прийому їжі, тому його підживлювали шляхом інфузії. За даними джерел, при такому харчуванні він втратив у вазі близько п'яти кілограмів.

Тим не менш, Луческу вже думає про роботу. Тренер "Шахтаря" планує відправитися в п'ятницю до Іспанії, де "гірники" будуть проводити другий збір. Спочатку, "Іль Лучі" хотів на кілька днів заскочити в Донецьк, але лікарі сказали, що йому ще занадто рано для таких зусиль. Для ослабленого організму небезпечні не тільки тривалі перельоти, а й холодне повітря, який зараз встановилося в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Луческу в лікарні схуд на 5 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути