четвер, 28 липня 2011 10:26

Луческу може не включити Чигринського до заявки на Лігу Чемпіонів

Луческу може не включити Чигринського до заявки на Лігу Чемпіонів

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що захисник його команди Дмитро Чигринський може не потрапити до заявки команди на груповий турнір Ліги Чемпіонів.

"Не хочу повертатися до того, що вже говорив раніше. У Чигринського величезне бажання відновитися і повернутися на поле, але він допустив певні помилки. З них він намагається зробити висновки і продовжує готуватися з величезним бажанням. Я йому це говорив і пояснював. Чигринський перетренуватися , дав собі надмірні навантаження", - зазначив наставник Гірників.

"Я йому говорив: "Візьми три дні відпочинку і їдь відпочинь на море. Відпочинь ментально і фізично". Після того як я йому це сказав, на наступний день він з'явився на тренуванні. Відразу ж стався рецидив, і зараз він знову плаває в басейні, проводить процедури.

Така ситуація мене не зовсім влаштовує, адже мені потрібно, щоб він був готовий до Ліги чемпіонів. Причому не так, щоб він відновився за пару тижнів до старту турніру, а щоб провів мінімум три-чотири матчі в чемпіонаті. Тоді тільки я зможу щось говорити. Інакше ж він просто ризикує не потрапити в заявку на Лігу Чемпіонів", - підкреслив тренер.

"Я ціную його зусилля по швидкому поверненню в стрій, але потрібно розуміти, що після цих зусиль має наступати певний момент релаксації. Він професіонал і повинен правильно підходити до своєї формі, до реалізації мети. У футболі, як у житті, надмірність є серйозним ворогом всього хорошого. Не потрібно перестаратися в таких речах", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «Луческу може не включити Чигринського до заявки на Лігу Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути