Ексклюзиви
середа, 18 травня 2011 17:04

П'ятов і Чигринський отримали дипломи друзів Євро-2012

П'ятов і Чигринський отримали дипломи друзів Євро-2012

У середу в Донецьку була представлена ??волонтерська програма Євро-2012.

"Волонтери - ті люди, які будуть допомагати в організації Євро-2012. Нам потрібно набрати в двох країнах шість тисяч волонтерів. Іншими словами, на Україну припадає близько 3 тисяч волонтерів. Для Донецька це програма не нова. У нас вже був волонтерський проект на "Донбас Арені" під час матчу Україна - Голландія.

Що стосується Євро-2012, то ми дуже розраховуємо на допомогу донеччан. До того ж, для цієї роботи немає жодних вікових обмежень. Єдина вимога - знання англійської мови, - розповів журналістам голова Місцевого організаційного комітету Євро-2012 Маркіян Лубківський.

Після цього присутні на зустрічі гравці донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський (на фото) і Андрій П'ятов отримали дипломи, які підтверджують їх статус "Друзів Євро-2012".

"Дуже приємно отримати таку почесну роль. Радий, що з Євро спортивне волонтерство приходить в Україну. Буду щасливий, якщо вболівальники, які нас підтримують, докладуть максимум зусиль для організації Євро-2012. Подавайте заявки і побачимося через рік безпосередньо на Євро", - закликав Дмитро Чигринський.

Згідно з планами Оргкомітету, в Донецьку необхідно залучити 850 волонтерів, які будуть задіяні в 20-ти напрямках роботи. З 14 червня по 13 вересня на сайті УЄФА пройде прийом заявок, після чого протягом двох місяців з претендентами будуть проведені співбесіди. Підписання договорів необхідно здійснити до кінця лютого 2012 року, після чого почнеться навчання волонтерів.

Зараз ви читаєте новину «П'ятов і Чигринський отримали дипломи друзів Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути