вівторок, 17 травня 2011 18:28

Марко Девич став другом Євро-2012

Марко Девич став другом Євро-2012

Нападник харківського "Металіста" та національної збірної України Марко Девич отримав почесний статус Друга Євро-2012, а також став Послом волонтерів УЄФА в Харкові.

Про це було оголошено під час презентації в "Першій столиці" офіційної волонтерської програми україно-польського чемпіонату.

"Бути волонтером на Євро-2012 – це важлива роль. Якби я не був футболістом, то обов'язково став би волонтером в Харкові. Хотілося, щоб волонтерів в Харкові було не менше, ніж в інших містах, і вони виконували свої обов'язки не гірше футболістів на футбольному полі", – зазначив форвард збірної України.

До організації Євро-2012 УЄФА в Харкові залучить 600-700 волонтерів. Помічники турніру здійснюватимуть підтримку організаторам за двадцятьма різними напрямками, серед яких питання акредитації, робота зі ЗМІ, організації матчів тощо.

Про це під час презентації в "Першій столиці" волонтерської програми УЄФА заявив начальник відділу МОК "Євро-2012 Україна" по роботі з волонтерам Андрій Банцер.

За його словами, окрім цього, до кінця травня в приймаючому місті буде сформовано команду з 16 рекрутерів, які здійснюватимуть відбір звичайних волонтерів. "Рекрутери, як і звичайні добровольці, працюватимуть на громадських засадах, але отримають більш цінний подарунок від УЄФА", – зазначив Андрій Банцер.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Олег Блохін викликав Девіча на товариські матчі з Узбекистаном та Францією.

Зараз ви читаєте новину «Марко Девич став другом Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути