понеділок, 21 березня 2011 09:24

Чигринський не зіграє проти збірної Італії

Чигринський не зіграє проти збірної Італії

Захисник національної збірної України Дмитро Чигринський травмувався у вчорашньому матчі чемпіонату України проти "Волині" і не зіграє в товариському матчі з командою Італії. Про це заявив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Спочатку думав, що, можливо, нічого страшного, він може вийти і розбігатися. Однак потім зрозумів, що він не може грати. Будемо сподіватися, що нічого страшного не сталося зі зв'язками, - гомілкостоп не опух, так що рентген покаже, що там насправді. Збірній він не помічник - я бачив, що він просто не може наступати на ногу", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Відзначимо, що раніше через травми з обойми Юрія Калитвинцева випали нападаючий "Динамо" Артем Мілевський та захисник "Шахтаря" Олександр Кучер.

Нагадаємо, матч Україна - Італія відбудеться 29 березня в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок - о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Чигринський не зіграє проти збірної Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути