неділя, 27 червня 2021 07:33

Ломаченко нокаутував Накатані в 9 раунді

 

В Лас-Вегасі, США, закінчився поєдинок у легкій вазі, в якому українець Василь Ломаченко без проблем розібрався із японським боксером Масайоші Накатані. Бій завершився технічним нокаутом в 9 раунді. Лома яскраво закрив поразку від американця Теофімо Лопеса, якої зазнав у жовтні минулого року. Для Накатані це була перша в кар'єрі поразка нокаутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Ломаченку важливо нокаутувати Накатані

Вже у першому раунді суперники ненавмисно зіткнулися головами. Більше постраждав Ломаченко, у якого відкрилося розсічення у верхній частині голови. Кров заливала обличчя, але катмену в перерві вдалося зупинити кров.

Ломаченко зі старту бою заволодів ініціативою і не віддавав її до його завершення. Вже з третього раунду його перевага стала величезною. Українець був набагато швидшим за суперника, діяв вільно, розкуто, варіативно. Японець не встигав за його переміщеннями та ударами, багато промахувався, багато пропускав, але мужньо все витримував, поки мав сили.

В кінці 5 раунду Лома вдало вийшов з клінчу, провівши лівий боковий у голову. Після ще кількох потраплянь японець опинився в нокдауні. Після цього прозвучав гонг. В середині шостого раунду Ломаченко був близький до дострокової перемоги - японець пропустив безліч ударів, але витримав. В сьомому раунді японець знову був на грані падіння. В нього майже закрилося від пропущених ударів праве око. Здалося, що поєдинок можна зупиняти - у Накатані немає шансів.

Ломаченко провів один із найкращих поєдинків у кар'єрі

Одностороннє побиття японського боксера завершилось в 9 раунді. Ломаченко провів величезну кількість влучних ударів, японця хитало, але він не здавався. Проте після його падіння втрутився рефері і зупинив поєдинок - технічний нокаут.

Василь Ломаченко дуже переконливо повернувся після поразки від Лопеса, продемонструвавши свої найкращі кондиції. Він провів один із найкращих поєдинків у кар'єрі і довів, що готовий до нових викликів.

Ломаченко здобув 15-ту перемогу, 11-ту нокаутом при двох поразках. Для українця це був перший рейтинговий бій у кар'єрі - всі попередні мали статус титульних і чемпіонських. Накатані зазнав другої поразки - першої нокаутом. В нього також 19 перемог, 13 нокаутів.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко нокаутував Накатані в 9 раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути