Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 14:16

Льодовий палац на Ходинці готовий до чемпіонату світу з хокею

Московський Льодовий палац на Ходинському полі, де в кінці квітня - початку травня нинішнього року проходитиме чемпіонат світу по хокею, благословили священнослужителі, інформує www.rtr-sport.ru.

Вони окропили святою водою роздягальні і саму льодову арену. Цей ритуал повинен допомогти гравцям уникнути травм, а Палацу спорту - серйозних ЧП.

До ліквідації можливих надзвичайних ситуацій готувалися пожежники. За сценарієм в палаці виникла пожежа. Потрібно було терміново загасити його і евакуювати тих, хто залишився в будівлі. Пожежники в лічені хвилини справилися з вогнем. Евакуація зайняла чверть години. Керівники заявили, що всі бригади спрацювали добре, але цей досвід в реальному житті навряд чи згодиться, оскільки спортивна споруда оснащена найсучаснішою системою сповіщення і гасіння пожеж.

Льодовий палац на Ходинському полі вміщує 14 000 глядачів. У ньому збірна України проведе три поєдинки попереднього раунду проти команд Фінляндії (27 квітня), Росії (29 квітня) і Данії (1 травня).

Зараз ви читаєте новину «Льодовий палац на Ходинці готовий до чемпіонату світу з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути