Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2011 09:17

Ліга чемпіонів. "МЮ" приймає "Марсель", "Інтер" їде в гості до "Баварії"

Ліга чемпіонів. "МЮ" приймає "Марсель", "Інтер" їде в гості до "Баварії"

15 березня відбудуться два матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів сезону-2010/2011. Після мінімальної поразки на своєму полі чинному володарю Кубка чемпіонів "Інтернаціонале" для виходу в чвертьфінал необхідно перемогти в Мюнхені, де "Баварія" грає просто блискуче.

В іншому матчі дня "Манчестер Юнайтед" спробує продовжити приємну для себе традицію у грі з "Олімпіком": ніколи раніше манкуніанці не програвав на "Олд Траффорд" клубам з Франції.

"Манчестер Юнайтед" - "Олімпік" (перший матч - 0:0) (21:45, Спорт 2)

"Манчестер Юнайтед" не зазнав на "Олд Траффорд" ще жодної поразки в поєдинках з французькими клубами, що не може не вселяти в манкуніанців оптимізм перед майбутньою домашньою зустріччю з "Олімпіком". У разі успіху "МЮ" завоює путівку до чвертьфіналу Ліги чемпіонів уп'яте поспіль.

Марсельці такою завидною статистикою виступів похвалитися не можуть. Після тріумфу в ЛЧ-1992/93 французький клуб пробився в плей-офф лише раз - у кампанії 1999/00.

У цьому сезоні команда Алекса Фергюсона на своєму полі в Лізі чемпіонів не програвала: зігравши внічию з "Рейнджерс" і "Валенсією", вона перемогла "Бурсаспор". "Олімпік" виграв дві з трьох гостьових зустрічей групового етапу, але єдиної поразки зазнав саме в Англії від "Челсі".

Відзначимо, що у "Манчестера" є серйозні кадрові проблеми. Протягом найближчих трьох тижнів не зможе розраховувати на свого португальського вінгера Нані, який травмувався у матчі чемпіонату Англії з "Ліверпулем".

Ріо Фердинанду і Паку Чжи Суну ще потрібно якийсь час на відновлення, а Антоніо Валенсія, який не грав з середини вересня через перелом гомілкостопу зі зміщенням, з'явиться на полі зовсім скоро.

"Баварія" - "Інтер" (перший матч - 1:0) (21.45. НТВ + Футбол, Спорт 1)

Діючому переможцеві Ліги чемпіонів, щоб не отримати до свого титулу префікс "екс", необхідно домогтися успіху в гостьовому поєдинку з "Баварією". "Інтер" узяв гору над "Баварією" в торішньому фіналі і уникнув поразок під час двох попередніх візитів до Мюнхена.

Втім, підопічні Луїса ван Галя мають чудову домашню статистику: за два останніх розіграші Ліги чемпіонів вони здобули на своєму полі сім перемог поспіль. У разі виходу до чвертьфіналу "Інтер" стане всього другою командою в історії, якій вдалося пройти в наступний раунд плей-офф після поразки в першому домашньому матчі.

Статистика "Баварії" у домашніх поєдинках з італійськими клубами виглядає так: шість перемог, п'ять нічиїх та чотири поразки. "Інтер" у гостьових поєдинках з представниками Німеччини здобув чотири перемоги при семи нічиїх і чотирьох поразках.

Відзначимо, що "Інтеру" сьогодні доведеться обходиться без одного з провідних захисників - Лусіо травмувався в матчі чемпіонату Італії.

Нагадаємо, минулого тижня вже визначилися чотири учасники 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів: "Барселона", "Шахтар", "Тоттехем" і "Шальке".

Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. "МЮ" приймає "Марсель", "Інтер" їде в гості до "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути