пʼятниця, 13 червня 2008 16:48

Льов залишиться на своїй посаді навіть у разі поразки від Австрії

Йоахім Льов збереже посаду головного тренера збірної Німеччини з футболу незалежно від того результату, який команда покаже на чемпіонаті Європи.

Напередодні німці поступилися хорватам з рахунком 1:2 і теоретично можуть не вийти в плей-офф, якщо програють 16 червня австрійцям. Проте керівник Німецького футбольного союзу (DFB) Тео Цванцігер запевняє, що Льов у будь-якому випадку залишиться біля керма національної команди.

"Льов залишиться на своїй посаді незалежно від результату останнього матчу групи В проти Австрії, - сказав Цванцігер. - Його доля не залежить від результату цієї гри. Він залишиться біля керма команди до 2010 року, адже альтернативи йому у нас немає".

В останньому турі в групі В відбудуться матчі Польща - Хорватія і Австрія - Німеччина. Хорвати, які набрали шість очок, вже гарантували собі вихід в 1/4 фіналу. У Німеччини три очки, у австрійців і поляків по одному.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Льов залишиться на своїй посаді навіть у разі поразки від Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути