понеділок, 25 травня 2009 15:58

Легендарний Кантона хоче очолити "МЮ"

Легендарний Кантона хоче очолити "МЮ"

Колишній футболіст збірної Франції і "Манчестер Юнайтед" Ерік Кантона заявив, що в майбутньому він планує стати головним тренером "МЮ". Єдиною альтернативою цієї посади для себе Кантона назвав пост наставника збірної Англії з футболу.

43-річний Кантона, який в даний час очолює збірну Франції з пляжного футболу, заявив, що планує стати тренером "МЮ" після того, як цей пост залишить нинішній наставник команди сер Алекс Фергюсон. Француз додав, що може погодитися і на посаду тренера збірної Англії.

Француз може погодитися і на посаду тренера збірної Англії

Кантона висловив упевненість, що в майбутньому він стане тренером "МЮ" або збірної Англії. "Я - номер один", - підкреслив Кантона.

Кантона виступав за "Манчестер Юнайтед" впродовж п"яти років. У складі "МЮ" француз чотири рази став чемпіоном Англії. Кантона завершив футбольну кар"єру в 1997 році у віці 30 років. Останніми роками Кантона кілька разів пробував себе як актора кіно. На Каннському фестивалі 2009 року був представлений фільм "У пошуках Еріка" за участю француза.

За матеріалами Reuters, Лента

Зараз ви читаєте новину «Легендарний Кантона хоче очолити "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути