понеділок, 18 травня 2009 15:08

"МЮ" назвав найкращих гравців сезону (ФОТО)

Уболівальники англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" вибрали найкращого гравця сезону. Ним став колишній футболіст московського "Спартака", сербський захисник Неманья Відіч. Відіч також став найкращим гравцем "МЮ" на думку своїх партнерів по команді. Приз за найкращий гол сезону дістався півзахисникові Кріштіану Роналду.


У сезоні-2008/09 Відіч став ключовим гравцем оборони "МЮ". Серб утворив з Ріо Фердінандом один з найсильніших дуетів центральних захисників Європи. Останнім часом Фердінанд травмований, і в центрі оборони "Манчестера" Відіч грає разом з Джоном О"Ші. 16 травня завдяки нічиї з "Арсеналом" (0:0) "МЮ" достроково виграв звання чемпіона Англії.

Серб подякував уболівальникам, відзначивши, що особливо радий отримати визнання фанатів з урахуванням того, які сильні гравці грають з ним в одній команді.

Роналду, якого визнали найкращим гравцем "МЮ" рік тому, цього разу був нагороджений за найкращий гол. "Голом сезону" був визнаний м"яч, забитий Роналду в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у ворота португальського "Порту".

За матеріалами Лента, МЮ

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" назвав найкращих гравців сезону (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути