середа, 26 вересня 2018 15:10

Легендарний англійський стадіон продадуть американському мільярдеру

Легендарний англійський стадіон продадуть американському мільярдеру
Легендарний "Уемблі" продадуть американському мільярдеру. Фото: відкриті джерела

Англійська футбольна асоціація близька до шаленої угоди. Керівники схвалили умови продажу легендарного лондонського стадіону "Уемблі". Його можуть продати за 600 млн фунтів.

"Футбольна асоціація Англії (FA) схвалила умови продажу стадіону "Вемблі" за 600 млн фунтів Хану, який є власником лондонського клубу "Фулхем". Хан намагається придбати стадіон з квітня 2018-го, однак лише останніми днями в переговорах з'явилися позитивні зрушення. Остаточне рішення має бути прийняте на комісії FA 27 вересня.

За даними видання, угода передбачає низку обмежень. Зокрема, жоден зі спонсорів не має права на перейменування стадіону. Також FA залишає за собою право викупу стадіону, якщо Хан не буде належним чином виконувати свої зобов'язання. Бізнесмен збирається задіяти стадіон в якості майданчика для виступів своєї команди американської Національної футбольної ліги "Джексонвіль Джегуарс",- повідомляє espreso.tv.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрамович продає "Челсі", озвучили шалену суму

Зараз "Уемблі" є основним стадіоном збірної Англії з футболу та тимчасовим місцем проведення матчів для "Тоттенхема", який будує новий стадіон.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний англійський стадіон продадуть американському мільярдеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути