Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 20:41

ЛЧ. Анонс матчів вівторка

В іншому матчі групи "G", де грає київське "Динамо", у вівторок стамбульський "Фенербахче" прийматиме лондонський "Арсенал". Це зустріч першої та четвертої команд "динамівського" квартету. У попередньому турі, в грі проти киян, "Фенербахче" перервав свою восьмиматчеву виграшну серію у домашніх матчах в "Лізі чемпіонів". В поєдинку проти "Арсенала" турки сподіваються відновити традицію тріумфів на "Шукру Сарачоглу".

"Ми стартували в Лізі чемпіонів з поразки, тому важливість усіх наступних матчів виросла! Незважаючи на те, що в своєму чемпіонаті ми йдемо на 10-му місці, мотивація на поєдинки "Ліги чемпіонів" у гравців "Фенербахче" на найвищому рівні", - каже головний тренер "Фенербахче" Луіс Арагоне.

В лондонському "Арсеналі" впевнені, що славнозвісна неприємна для гостьових команд атмосфера на стадіоні "Шукру Сарачоглу", не завадить "канонірам" зіграти в свою гру.

"Стамбул – це унікальне з точки зору футбольного фанатизму місце. У "Фенербахче", "Бешикташа" та "Галатасарая" надзвичайно пристрасні та віддані шанувальники. Тут завжди дуже важко грати, але я не думаю, що мої футболісти не злякаються галасливих турецьких фанів", - відповідає головний тренер "Арсенала" Арсен Венгер.

Перед третім туром в групі "G" турнірне становище таке – лідер "Арсенал". У нього чотири очки. "Порту" із трьома пунктами в активі йде другим. Віце-чемпіони України посідають третє місце, останнім йде "Фенербахче".

В групі "E" у вівторок чинний володар Кубку чемпіонів "Манчестер Юнайтед" на "Олд Траффорд" гратиме проти "Селтіка" з Глазго. Останнього разу ці суперники в Лізі чемпіонів зустрічалися в сезоні 2006/2007. "Селтік" виграв в Глазго 1:0, а МЮ тріумфував на своєму полі з результатом 3:2. Виграш "Манчестер Юнайтед" у позаминулому сезоні виглядає абсолютно закономірним – за всю історію Ліги чеміпонів "Селтік" жодного разу, провівши 18 поєдинків на виїзді, не вигравав у гостях. Щодо "Манчестер Юнайтед", то наразі безпрограшна серія "червоних дияволів" в домашніх матчах Ліги чемпіонів нараховує аж 16 зустрічей!

В другому матчі третього туру в групі "Е" в Іспанії гратимуть "Вільярреал" і данський "Ольборг". Перше та друге місця в цьому квартеті ділять "Манчестер Юнайтед" та "Вільярреал", в обох по чотири очки. "Селтік" і "Ольборг" завдяки нічиїй в очній зустрічі поки що мають по одному очку.

В групі "F", де три з чотирьох попередніх матчів закінчилися в нічию, "Баварія" прийматиме "Фіорентину". Мюнхенці єдині в квартеті "F", хто вже відчув смак перемоги. Сподіватися на свій перший тріумф флорентійцям дозволяє невдала для "Баварії" статистика домашніх ігор Ліги чемпіонів із італійськими клубами. В шести випадках протистоянь з апеннінськими командами в Мюнхені "Баварія" одного разу виграла, двічі зіграла в нічию і тричі програла.

В інший грі вівторка в групі "F" "Стяуа" протистоятиме "Ліону". Проміжні здобутки румун – тільки одне очко і останнє місце. У "Ліона" та "Фіорентини" по два пункти. "Баварія" лідирує, набравши чотири очки.

Центральним матчем усього вівторка в "Лізі чемпіонів" буде поєдинок у Турині, де "Ювентус" прийматиме мадридський "Реал"! Колишні володарі "Кубку чемпіонів" після стартових ігор проти БАТЕ і "Зєніта" в своїй першій очній дуелі розпочнуть з"ясовувати хто більше заслуговує на перше місце в групі "Н". Особливої інтриги протистоянню "Юве" та "Реала" надає присутність в складі мадридців чемпіона світу італійця Фабіо Каннаваро! Зірковий центральний захисник грав у "Ювентусі" з 2004-го по 2006-й роки і залишив команду, коли "Юве" через корупційний скандал відправили до "Серії Б".

"Зеніт" українця Анатолія Тимощука у вівторок спробує взяти свої перші очки в домашньому матчі проти білоруського БАТЕ, який уже має одну нічию і йде третім. "Реал", вигравши обидва стартові матчі, очолює турнірну таблицю, "Ювентус" посідає друге місце.

megasport.
Зараз ви читаєте новину «ЛЧ. Анонс матчів вівторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути