четвер, 11 вересня 2008 14:51

Лаудруп має компенсувати колишньому клубу 600 тисяч євро

Президент іспанського футбольного клубу "Хетафе" Анхель Торрес зажадав у колишнього головного тренера команди Мікаеля Лаудрупа виплати компенсації у розмірі 600 тисяч євро за дострокове розірвання контракту.

В п"ятницю, 12 вересня, Лаудруп повинен підписати угоду з московським "Спартаком".

Перед початком сезону-2007/08 данський фахівець уклав з "Хетафе" дворічний контракт, але літом 2008 року оголосив про відхід з клубу. За словами Торреса, якщо Лаудруп відмовиться виплатити 600 тисяч євро компенсації, то клуб подасть на тренера офіційну скаргу у ФІФА.

Агент наставника Байрам Тутумлу заявив, що оскільки Лаудруп підписав документи про розірвання контракту з "Хетафе", то всі відносини тренера з клубом припинені. Можливість виплати 600 тисяч євро Тутумлу не прокоментував.

Інформація про те, що Лаудруп очолить московський "Спартак", з"явилася в російських ЗМІ в кінці минулого тижня. В понеділок, 8 вересня генеральний директор клубу Валерій Карпін заявив в інтерв"ю офіційному сайту УЄФА, що контракт повинен був бути підписаний 10 вересня, проте цього не відбулося.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Лаудруп має компенсувати колишньому клубу 600 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути