Ексклюзиви
вівторок, 09 вересня 2008 13:40

"Купуєте мене - купуйте і сина" - Лаудруп

На тлі повідомлень про те, що "спартак" домовився з Мікаелем Лаудрупом, з"явилася інформація про те, що клуб підпише ще і його сина.

"Остаточне "так" Лаудруп ще не сказав. Основні питання - фінансові та "інші" були узгоджені. Проте є цілий ряд дрібних моментів, які ще належить обговоривати, - сказав Едуард Нісенбойм в інтерв"ю радіостанції "Маяк". - У зв"язку з цим, слід зазначити, що інформація, яка з"явилася, про підписання Лаудрупом контракту зі "Спартаком", не відповідає дійсності. І підписання, якщо воно відбудеться, то відбудеться в найближчий день, коли Лаудруп повернеться до Москви. Як сказав генеральний директор клубу Валерій Карпін, йому дуже хочеться, щоб контракт був підписаний до недільного матчу з ФК "Москва".

Однією з таких умов, яку висунув Лаудруп, є неодмінне підписання червоно-білими ще і його молодшого сина Андреаса.

Як відомо, зараз 17-річний Андреас Лаудруп виступає за молодіжний склад мадридського "Реала" на позиції півзахисника та вважається одним з найталановитіших і перспективних футболістів. Навіть, незважаючи, на те, що син прославленого футболіста виступає за молодіжну команду, "Реал" навряд чи погодиться відпустити перспективного гравця безкоштовно.

За оцінками фахівців, сума трансферу за футболіста складає приблизно ?600 тис., проте, "Спартак" готовий заплатити близько ?1 млн, аби тільки не розлучати отця та сина, які звикли бути поряд. Після того, як Леонід Федун і Валерій Карпін провели бесіду з Мікаелем Лаудрупом і його сином, що прилетів до Москви разом з батьком, було вирішено, що клуб погодиться заплатити "Реалу" відступні за молодого гравця, повідомляє LIFE.ru.

Швидше за все, перейшовши до "Спартака" Лаудруп-молодший продовжить кар"єру в дублі червоно-білих.

Сам Мікаель був радий, коли дізнався, що в новому клубі, за який гратиме його син є прекрасна футбольна школа, з якої вийшли такі гравці, як Олександр Прудніком, Роман Шишкін і Артем Дзюба. Мікаеля завірили, що в молодіжному складі "Спартака" Андреас не просто продовжить грати на своєму теперішньому рівні, а навіть прогресуватиме.

Варто відзначити, що навіть якщо Андреас опиниться в московському клубі, він навряд чи гратиме під прізвищем Лаудруп. Навіть у складі іспанського клубу він соромився виступати з прізвищем свого відомого батька на спині. Спочатку Андреас узяв собі прізвище матері - Рекс. А пізніше взагалі почав писати на футболці тільки ім"я - Андреас.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Купуєте мене - купуйте і сина" - Лаудруп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути