четвер, 26 листопада 2009 15:24

Квитки на бій Віталія Кличка з Джонсоном розкупили за тиждень

Квитки на бій Віталія Кличка з Джонсоном розкупили за тиждень

Квитки на бій між чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком та американцем Кевіном Джонсоном були розкуплені за тиждень. Про це розповів брат Віталія Володимир.

"Квитки на "Post Finance-Arena" було розпродано протягом першого тижня з моменту надходження їх у продаж ", - сказав Володимир Кличко.

Щодо короткої паузи між поєдинками Віталія Володимир додав: "12 грудня у Віталія буде вільне відстоювання титулу. Суперник у нього серйозний, знаходиться в топ-10 рейтингу WBC. Американець Кевін Джонсон, так само, як і його співвітчизник Кріс Арреола, не мали поразок у своїй професійній кар"єрі. Обидва гарні бійці, які мають гідний послужний список боїв. Віталій перебуває у чудовій формі, тому тривалої паузи він робити не захотів. Я вчинив би точно так само, тим більше, що у нас з"явилася можливість провести поєдинок у Швейцарії, де ще не проходили бої за участю Кличків. У цьому родзинка майбутнього бою".

Володимир також прокоментував численні заяви щодо можливого поєдинку одного з братів проти британця Девіда Хея. "З приводу цього поєдинку вже Дон Кінг багато говорив і всі інші. Але нашими промоутерами є не вони, а наша з братом промоутерська компанія К2, яка прийме остаточне рішення – з ким і коли проходитиме поєдинок. Тому коментувати висловлювання Хея або кого-небудь ще сенсу немає".

Володимир Кличко додав, що не дивився бій між Девідом Хеєм та Миколою Валуєвим. "Прогляну, як з"явиться можливість", - сказав Володимир.

За матеріалами ТСН, Klitschko.Com

Зараз ви читаєте новину «Квитки на бій Віталія Кличка з Джонсоном розкупили за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути