середа, 21 жовтня 2009 15:32

Віталій Кличко розповів про сильні сторони свого суперника

Віталій Кличко розповів про сильні сторони свого суперника

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко перерахував сильні якості американця Кевіна Джонсона, з яким Кличко проведе бій в швейцарському Берні 12 грудня 2009 року. В інтерв"ю телеканалу "1+1" українець заявив, що Джонсон добре відчуває суперника і вміло використовує джеб. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу "Спорт".

Кличко-старший підкреслив, що Джонсон володіє хорошою технікою і непростим стилем. Українець відзначив, що, хоча зріст американця складає 191 сантиметр, у нього великий розмах рук (208 сантиметрів). У самого Кличка при зрості 202 сантиметри розмах рук складає 204 сантиметри.

Кличко, який в бою з Джонсоном захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), назвав свого суперника "гібридом" американця Кріса Арреоли і кубинця Хуана Карлоса Гомеса - боксерів, з якими Кличко провів попередні поєдинки.

З Гомесом Кличко зустрівся на рингу 21 березня 2009 року. Бій завершився технічним нокаутом кубинця в дев"ятому раунді. Поєдинок Кличка з Арреолою пройшов 26 вересня. Після десяти раундів тренер Арреоли попросив суддю зупинити бій.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко розповів про сильні сторони свого суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути