четвер, 08 жовтня 2009 11:58

Віталій Кличко 12 грудня проведе бій з американцем

Віталій Кличко 12 грудня проведе бій з американцем

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко домовився про бій з 30-річним американцем Кевіном Джонсоном, який займає шосте місце в рейтингу WBC (Всесвітня боксерська рада). Про це повідомляє інтернет-видання Boxing24News.com. Суперники зустрінуться на рингу 12 грудня. Місце проведення бою поки не відоме, але повідомляється, що поєдинок може пройти в Швейцарії.

38-річний Кличко провів свій останній бій 26 вересня 2009 року в Лос-Анджелесі. Українець переміг технічним нокаутом американця Кріса Арреолу і захистив свій титул чемпіона світу за версією WBC.

Джонсон провів на професійному рингу 23 бої, в яких він здобув 22 перемоги (зокрема дев"ять - нокаутом). Ще один поєдинок завершився внічию. Останній бій Джонсон провів у травні 2009 року. Технічним нокаутом він переміг американця Девіна Варгаса.

Джонсон жодного разу не виходив на ринг проти суперників високого рівня. Найближчим часом він планував провести бій з чемпіоном Олімпіади-2004 кубинцем Одланьєром Солісом, але цей поєдинок було вирішено відмінити, оскільки Джонсону запропонували провести бій з Кличком.

Вперше інформація про те, що Кличко-старший веде переговори з Джонсоном, з"явилася в середині вересня. Сам українець тоді заявив, що нічого не знає про майбутній бій, а тільки читав про нього в інтернеті.

Після бою з Арреолою повідомлялося, що представники WBC запропонували Кличку провести наступний бій в Мексиці. Сам чемпіон говорив, що хотів би вийти на ринг в Україні.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко 12 грудня проведе бій з американцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути