вівторок, 29 вересня 2009 09:59

Стали відомі орієнтовні дата і місце наступного поєдинку Віталія Кличка

Стали відомі орієнтовні дата і місце наступного поєдинку Віталія Кличка

38-річний чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко має намір незабаром завершити свою боксерську кар"єру, і можливо це трапиться вже наступного року.

За словами українського боксера, він планує провести ще два або три поєдинки, а потім піти із спорту. "Я не збираюся бити рекорд Джорджа Формена і виходити на ринг до 45 років. Ще два-три бої, і я завершу боксерську кар"єру. Що стосується наступного поєдинку, то я сподіваюся провести його в кінці цього року", - наводить слова Кличка Newsru.ua.

Як повідомляє Boxingscene.com з посиланням на німецькі засоби масової інформації, свій наступний бій Віталій Кличко може провести 12 грудня в Берні, столиці Швейцарії.

Його суперником може стати або американець Кевін Джонсон (#6 WBC), який ще жодного разу не програвав на професійному рингу, або екс-чемпіон світу за цією версією росіянин Олег Маскаєв (#3 WBC), який був призначений Всесвітньою боксерською радою обов"язковим претендентом на титул, проте Кличко зумів довести в спортивному арбітражному суді, що WBC не мав права вимагати від нього проведення два обов"язкових захисти титулу підряд, і сам вибрав собі суперника для наступного захисту титулу, яким став американець Кріс Арреола.

Нагадаємо, що в суботу, 26 вересня в Лос-Анджелесі, США Віталій Кличко впевнено переміг Кріса Арреолу і зберіг свій чемпіонський титул.

За матеріалами Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі орієнтовні дата і місце наступного поєдинку Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути