понеділок, 07 травня 2012 10:20

Кварцяний заступився за Сьоміна

Кварцяний заступився за Сьоміна
Віталій Кварцяний вважає Юрія Сьоміна сильним тренером. Фото: segodnya.ua

Відомий український тренер Віталій Кварцяний в ефірі недільної передачі ПроФутбол прокоментував останні події в київському "Динамо", нічию з "Зорею" і практичну втрату шансів виграти чемпіонський титул.

"Рекомендувати з боку небудь київському "Динамо" не так легко, з боку всіх видніше, ми в передачі з щирих спонукань підказали щось своє.

Є проблеми - монотонна гра, немає спортивної агресії в завершальній стадії, немає індивідуальної гри, дриблінгу, забігів, пресингу. Пресингу не було і в грі з "Зорею", яка перетворилася і стала грати в серйозний футбол. Київ намагався грати, але цей стереотип, монотонні рухи, ця манера гри вже настільки вичерпалася, що через пас далеко не заїдеш.

Сьогодні є всі можливості, щоб відродити те "Динамо", яке було в Радянському Союзі. У Юрія Павловича дуже серйозний досвід, він сильний тренер і дуже порядна людина, він розбирається в футболі. Трагедії особливої немає, що не стали чемпіонами. Ігор Михайлович з ним зустрінеться, вони поговорять, але Сьомін - людина, яка не заслуговує звільнення. Налагодять гру, зроблять акцент на тактику, на підбір гравців.

В "Динамо" немає гравця, який міг би взяти гру на себе, крім Гусєва, Шевченко, який міг би обіграти, завершити. Це загальна проблема клубу, з якою в "Динамо" розберуться", - висловив впевненість Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, в передостанньому турі чемпіонату України київське "Динамо" на виїзді зіграло внічию (0:0) з "Зорею" і фактично втратило шанси на чемпіонство.

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний заступився за Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути