понеділок, 02 березня 2009 16:45

Кубок УЄФА. "Шахтар" прийме ЦСКА 19 березня

Кубок УЄФА. "Шахтар" прийме ЦСКА 19 березня

Сьогодні стала відома дата матчу-відповіді 1/8 фіналу Кубка УЄФА між донецьким "Шахтарем" і московським ЦСКА.

"Гірники" зустрінуться з армійцями в четвер, 19 березня. Час початку зустрічі - 19:30 за київським часом, повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

Нагадаємо, "Шахтар" і ЦСКА вперше битимуться один з одним в 1/8 фіналу Кубка УЄФА. На попередній стадії вони переграли англійські команди із загальним рахунком 3:1. "Шахтар" виявився сильнішим "Тоттенхема" (2:0, 1:1), а ЦСКА - "Астон Вілли" (1:1, 2:0).

"ЦСКА - дуже сильна команда, яка є одним із лідерів чемпіонату Росії. Думаю, з ними нам буде складніше грати, ніж із "Тоттенхемом". Проте, вважаю, що "Шахтарю" під силу пройти будь-якого суперника, чи-то англійців, росіяни або когось ще", - заявив півзахисник Олексій Гай.

За словами Олександра Гладкого, футболістам "Шахтаря" "не важливо, з ким ми гратимемо в наступній стадії". "Головне - показати гідну гру та пройти якнайдалі в Кубку УЄФА", - додав 21-річний форвард.

Хорватський півзахисник "Шахтаря" Даріо Срна висловився обережніше, заявивши, що про протистояння з армійцями "поки що говорити рано". "Я знаю, що нас чекає зустріч з московським ЦСКА, але про цю гру ми думатимемо тільки після матчу з "Ілічівцем" (у чемпіонаті України)", - сказав Срна.

ФК Шахтар, РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Кубок УЄФА. "Шахтар" прийме ЦСКА 19 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути