пʼятниця, 27 лютого 2009 12:54

"З ЦСКА буде складніше, ніж з "Тоттенхемом" - Гай

"З ЦСКА буде складніше, ніж з "Тоттенхемом" - Гай

Після матчу з лондонським "Тоттенхемом", який гарантував "Шахтарю" вихід до 1/8 фіналу Кубка УЄФА, донецькі футболісти поділилися своїми враженнями стосовно цієї гри і майбутнього суперника.

Олександр Гладкий:

— Сьогоднішній матч з "Тоттенхемом" відрізнявся від того, який ми проводили в Донецьку. Суперник прагнув перед рідними трибунами показати себе з найкращого боку. "Тоттенхем" створив нам немало проблем. Проте нам наприкінці зустрічі удалося зрівняти рахунок, тим самим довівши, що "Шахтар" сильніше за свого опонента. Не важливо, з ким ми гратимемо в наступній стадії. Головне — показати гідну гру і пройти далі в Кубку УЄФА.

Даріо Срна:

— Сьогодні нам довелося нелегко. Найголовніше — що пройшли в наступну стадію Кубка УЄФА. Після гри до нас в роздягальню зайшов президент, привітав з вихідом до 1/8 фіналу і сказав, що задоволений результатом і грою. Я знаю, що на нас чекає зустріч з московським ЦСКА, але про цю гру ми думатимемо лише після матчу з "Іллічівцем". Поки що про це говорити рано.

Олексій Гай:

— Англійські фанати сьогодні несамовито підтримували свою команду. Проте, я вважаю, що донецькі уболівальники не поступаються лондонським. Що стосується нашого суперника по 1/8 фіналу Кубка УЄФА, то ЦСКА дуже сильна команда, яка є одним з лідерів чемпіонату Росії. Думаю, з ними нам складніше гратиме чим з "Тоттенхемом". Проте, вважаю, що "Шахтарю" під силу пройти будь-якого суперника, будь то англійці, росіяни або ще хтось.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"З ЦСКА буде складніше, ніж з "Тоттенхемом" - Гай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути