середа, 11 лютого 2009 14:34

Кріштіану Роналду потягнуло на студенток (ФОТО)

Найкращий футболіст минулого року португалець Кріштіану Роналду в черговий раз обзавівся новою подругою. Як пишуть британські ЗМІ, новою пасією гравця "Манчестер Юнайтед" стала студентка-красуня Олівія Сондерс, повідомляє gazeta.ru.


Олівія Сондерс (www.thesun.co.uk)

18-річна блондинка живе в гуртожитку і, за відгуками друзів, є справжньою знахідкою для Кріштіану. І днями після відвідин нічного клубу її помітили біля маєтку футболіста, коли вона виходила з його Bentley Continental.

Дівчині не потрібні його гроші

"Ця дівчина просто знахідка, - сказав її однокурсник. - Вона амбітна, розумна і дуже красива. Вона незалежна і їй не потрібні його гроші. Якщо у неї складеться все з Роналду, то ми всі будемо дуже раді". Сама ж Олівія від коментарів відмовилася.

Як раніше писала gazeta.ua,у Роналду минулого року було чотири бурхливі романи. У січні зустрічався із португальською телеведучою Кароліною Патрочініо. У травні її замінила іспанська манекенниця Нерейда Гальярдо. Дівчина заявляла, що стане дружиною Роналду. У липні Кріштіану закохався в італійську модель Летицію Філіппі. У вересні запрошував до себе дівчину на ім"я Фернанда. Кажуть, вона працює за викликом і продає кокаїн.

Також футболіст відзначився тим, що крутив роман з уродженкою Одеси 25-річною Оленою Хейнес, дружиною відомого англійського мільйонера-бізнесмена Джона Хейнеса.. Парочку навіть спіймали в одному з елітних ресторанів недалеко від Манчестера. 

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду потягнуло на студенток (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути