неділя, 04 липня 2010 09:52

Кріштіано Роналду став батьком хлопчика

Кріштіано Роналду став батьком хлопчика

Півзахисник "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду став батьком. Про це футболіст повідомив у своєму офіційному мікроблозі.

"З великою радістю повідомляю, що зовсім недавно я став батьком хлопчика. За взаємною згодою з матір'ю дитини, яка вважає за краще залишатися анонімною, він перебуватиме під моїм заступництвом. Більше ніякої інформації з цього приводу я давати не буду і прошу всіх поважати моє право та право моєї дитини на особисте життя", - написав Роналду.

Відзначимо, що в даний час Роналду не одружений - за останньою інформацією, що з'являлася наприкінці червня, він зробив пропозицію російській фотомоделі Ірині Шейк. 24-річна уродженка Челябінської області зараз живе і працює в Парижі. Під прізвищем Шейк вона відома в основному по рекламі нижньої білизни.

У травні Ірина і Кріштіану провели романтичну відпустку на Корсиці, після чого футболіст познайомив дівчину зі своїми батьками. Як стверджують португальські таблоїди, пара збирається зіграти весілля. На пальці Кріштіану під час чемпіонату світу з футболу в ПАР дійсно була обручка.

За матеріалами Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кріштіано Роналду став батьком хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути