четвер, 24 червня 2010 09:41

Кріштіану Роналду візьме за дружину російську модель (ФОТО)

Днями стало відомо, що лідер португальської збірної Кріштіану Роналду заручився з російською моделлю Іриною Шейк.

Дівчина, котра регулярно знімається у відвертих обновках від Intimissimi і Guess, вразила 25-річного футболіста на зйомках рекламного ролика компанії Armani, в якому вони брали участь. Роналду намагався випросити у Ірини номер телефону протягом чотирьох місяців. І у результаті домігся свого.

"Роналду довелося довго добиватися її серця, що для нього рідкість, - розповіла подруга футболіста, 27-річна модель Рут Пенеду. - Кріштіану не подобаються португалки. Але він постійно потребує того, щоб любити кого-небудь".

Нагадаємо, в кінці травня Кріштіану і Ірина провели разом на Корсиці п"ять днів. Вони прилетіли на приватному літаку з Мадриду, після чого відправилися в плавання на яхті Olialia, тижнева оренда якої обходиться в 58 тисяч євро. Щоночі яхта заходила в порти на Корсиці та на Сардинії, де футболіст і фотомодель відпочивали на вечірках і вечеряли в романтичних ресторанах.

А зараз таблоїди повідомляють про заручини. За їхніми даними, Ірина вже розповіла про заплановане весілля своїм батькам і заручилася їхньою згодою. Дівчина абсолютно упевнена в тому, що незабаром вийде заміж за Роналду. Більш того, вона хоче народити від нього дитину.

24-річна Ірина Шайхлісламова народилася в місті Еманжелінськ Челябінській області. У 2004 році дівчина виграла конкурс краси "Міс Челябінськ". У 2005 році переїхала до Парижу. Співпрацювала з такими модними брендами, як Armani, Guess, Lacoste, La Perla. З 2007 по 2009 рік була обличчям марки спідньої білизни Intimissimi. Знімалася для журналів Sports Illustrated, Paris Capitale Magazine і Annabelle (обличчя з обкладинки), каталогу Victoria"s Secret.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду візьме за дружину російську модель (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути