середа, 30 червня 2010 12:34

"Я звичайна людина і зараз мені погано" - Роналду

"Я звичайна людина і зараз мені погано" - Роналду

Капітан збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду відмовився коментувати поразку своєї команди від Іспанії (0:1) в матчі 1 / 8 фіналу чемпіонату світу в ПАР. Незабаром після гри Роналду заявив, що він дуже переживає цю невдачу і має право "страждати на самоті", пише іспанська газета Marca.

Відразу після матчу португалець, йдучи з поля, відмовився від телеінтерв'ю, заявивши лише, що питання про причини поразки краще задати головному тренеру команди Карлушу Кейрушу. Пізніше Роналду підкреслив, що ці слова не були критикою наставника. За словами капітана португальської збірної, він мав на увазі, що Кейруш після матчу повинен був дати офіційну прес-конференцію.

"Я морально спустошений, повністю спустошений. Ви не уявляєте, що я зараз відчуваю ... Чому я відмовився від розмови з журналістами і після матчу відправив їх до головного тренера? Я розумію, що капітан не повинен забувати про свої обов'язки, але по закінченні зустрічі я навряд чи сказав би більше 3-4 слів. А Кейруш повинен був відповідати на питання на прес-конференції, і там журналісти могли б отримати відповіді.

Я б не зміг пояснити поразку. Я звичайна людина, і зараз мені погано. Я маю право побути на самоті, коли мені погано. Моя відмова - це не спроба вказати на помилки тренера, не провокація, так що давайте не будемо робити з мухи слона", - наводить слова Роналду A Bola.

Єдиний гол у матчі Іспанія - Португалія в середині другого тайму забив Давід Вілья. У груповому турнірі португальці зіграли внічию з Кот-д'Івуаром (0:0) і Бразилією (0:0), а також перемогли КНДР (7:0). Відзначимо, що на чемпіонаті світу 2006 року в Німеччині команда Португалії зайняла четверте місце.

Що стосується іспанців, то вони вийшли в 1 / 4 фіналу, де зустрінуться зі збірною Парагваю. Матч Парагвай - Іспанія відбудеться 3 липня в Йоганнесбурзі і почнеться о 21:30 за київським часом.

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Я звичайна людина і зараз мені погано" - Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути