середа, 30 червня 2010 11:58

Збірна Іспанії забила переможний гол з офсайду - захисник Португалії

Збірна Іспанії забила переможний гол з офсайду - захисник Португалії

Захисник збірної Португалії з футболу Рікарду Карвалью заявив, що єдиний гол у ворота його команди в матчі 1 / 8 фіналу чемпіонату світу з Іспанією був забитий з положення "поза грою". За словами Карвалью, офсайд, в якому знаходився нападаючий іспанців Давид Вілья, був невеликим, повідомляє видання Football365.co.za.

При цьому португальський захисник не став звинувачувати в поразці своєї команди аргентинську бригаду арбітрів на чолі з Ектором Бальдассі. Карвалью визнав, що іспанці краще контролювали м'яч і створили більше небезпечних моментів.

Головний тренер збірної Португалії Карлуш Кейруш на післяматчевій прес-конференції нічого не сказав про те, що гол Вільї був забитий з офсайду. Як відзначає AFP, Кейруш поскаржився на те, що гравці його команди не реалізували моменти, які у них були. Перемогу збірної Іспанії португальський наставник назвав заслуженою.

Єдиний гол у матчі Іспанія - Португалія був забитий на 63-й хвилині. Останній пас Давіду Вільї віддав півзахисник Хаві. Перший удар нападаючого збірної Іспанії відбив воротар португальців Едуарду, але повторним ударом Вілья відправив м'яч у сітку. В 1 / 4 фіналу іспанці зіграють з командою Парагваю.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірна Іспанії забила переможний гол з офсайду - захисник Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути