пʼятниця, 25 грудня 2009 11:29

Кравченко і Мандзюк обійшлися "Дніпру" в $1,5 млн

Кравченко і Мандзюк обійшлися "Дніпру" в $1,5 млн

Дніпропетровське "Дніпро" в міжсезоння утримує пальму першості на трансферному ринку серед клубів української Прем"єр-ліги. Ця зима не виключення - в команду прийдуть відразу декілька кваліфікованих футболістів.

Як відомо, дніпропетровці підписали контракти з двома "динамівцями": захисником Віталієм Мандзюком і півзахисником Сергієм Кравченком (на фото). "Динамо" вже отримало від "Дніпра" майже $1,5 мільйона і відпустило обидвох. Є інформація про інтерес "Дніпра" до нападаючого донецького "Шахтаря" Олександра Гладкого.

Нарешті, швидше за все, в січні до Дніпропетровська переїде правий хавбек "Ворскли" Денис Кулаков. Напевно, його обміняють на Володимира Гоменюка, який так і не зумів заграти в "Дніпрі".

"Я чув про інтерес "Дніпра", - зізнався Кулаков. - Це дуже цікавий варіант, але зі мною його ніхто не обговорював. Якщо надійде конкретна пропозиція, то із задоволенням її розгляну". Зараз клуби ведуть переговори, але їх підсумок поки невідомий. Нагадаємо, що влітку минулого року Денис був остаточно викуплений "Ворсклою" у "Шахтаря" і підписав з нею трирічний контракт.

Що стосується втрат "Дніпра", то із стовідсотковою гарантією можна стверджувати, що взимку з команди цієї зими підуть два футболісти. Це півзахисник Поль Есолла ("Арсенал") і нападаючий Нері Кастільо ("Шахтар"). В обох закінчилися орендні угоди, а нові керівництво "Дніпра" підписувати не хоче.

Ходило багато розмов, що клуб залишить Олексій Бєлік. Причому його активно "сватали" в київський "Арсенал", але нападаючий відмовився, сподіваючись повернути місце в основі. Якщо говорити про орендованих, то майже всі вони, як і раніше, залишаться в стані "канонірів" і "Кривбасі".

"Дніпро" тільки повернуло Младена Бартуловіча. Хорват поїде на перший збір і якщо приглянеться тренерському штабу, то знову надіне футболку дніпропетровців. До речі, не зайвим буде нагадати, хто з гравців все ще числиться в дніпропетровському клубі, але тимчасово виступає в іншому колективі.

В "Арсеналі" грають Андрій Воробей, Олександр Грицай, Ролан Гусєв, Іонуц Мазіла і Богдан Шершун, а в Кривому Розі "мешкають" Денис Андрієнко, Младен Бартуловіч, В"ячеслав Кернозенко, Олександр Кобахідзе, Руслан Костишин, Олександр Максимов, Олександр Мелащенко, Сергій Мотуз, В"ячеслав Сердюк, ну, і Бартуловіч. Всі ці гравці з тієї або іншої причини не зуміли заграти в "Дніпрі".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Известия в Украине

Зараз ви читаєте новину «Кравченко і Мандзюк обійшлися "Дніпру" в $1,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути