середа, 02 грудня 2009 14:28

"Дуже хочу грати для своїх вболівальників" - Кравченко

"Дуже хочу грати для своїх вболівальників" - Кравченко

Сергій Кравченко не зміг заграти в "Динамо" ні при Сьоміні, ні при Газзаєві. За словами гравця збірної України провину в цьому він шукає тільки в собі, але сподівається визначитися з майбутнім місцем роботи протягом найближчого місяця.

- Сергію, як ви оцінюєте сезон, проведений в "Динамо"?

- Сезон для мене, безумовно, невдалий. Я не зміг заграти в основному складі. Не завоював довіри тренера, адже для гравця це дуже важливо.

Причину цьому шукаю, насамперед, в собі. Напевно, робив, щось не так, як хотів тренер. Але з іншого боку, знаю, що працював по максимуму, робив все від мене залежне. На жаль, цього виявилося мало.

- Зараз в ЗМІ активно обговорюється питання про ваш перехід в один з українських клубів. Як самі можете прокоментувати це?

- Я знаю, що мною цікавляться. Але яких-небудь конкретних пропозицій поки що не було, і з президентом клубу питання про мій перехід в іншу команду ще не обговорювали.

- Тоді можете розповісти про свої вподобання. З якою командою хотіли б зв"язати майбутнє?

- Якби у мене був вибір, то зупинився, мабуть, на "Реалі" або "Барселоні" (сміється). Але якщо серйозно, то хотів би опинитися в команді, тренер якої бачить мене гравцем основи. Дуже хочу грати для своїх уболівальників. Сподіваюся, вони ще не забули, що є такий футболіст Сергій Кравченко.

- А якби пропозиція надійшла від "Ворскли", повернулися б?

- "Ворскла" мій рідний клуб, якому я завжди готовий допомогти своєю грою, але поки, повторюся, до мене ніхто не звертався.

- І все-таки, Сергію, якщо окреслити вірогідні терміни вашого переходу з "Динамо", то коли це може трапитися?

- Мені б, звичайно, хотілося, щоб це питання вирішилося до Нового року. Тоді я б міг психологічно налаштуватися на черговий етап в моїй кар"єрі гравця, познайомитися з колективом, поставити перед собою певні завдання. Вважаю, що було б правильним починати новий рік з новою командою.

За матеріалами Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дуже хочу грати для своїх вболівальників" - Кравченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути