четвер, 24 грудня 2009 18:11

"Вибрав "Дніпро", оскільки поки вирішив не їхати з України" - Мандзюк

"Вибрав "Дніпро", оскільки поки вирішив не їхати з України" - Мандзюк
Як раніше повідомлялося, захисник "Динамо" Віталій Мандзюк продовжить футбольну кар"єру в "Дніпрі". Віталій підписав з дніпропетровським клубом контракт терміном на три роки, і до старту весняної частині сезону буде готуватися з новою командою. Зараз захисник знаходиться в Києві і будує плани на новорічні свята:

"На відпочинок я поки що не виїжджав, вирішував питання з приводу переходу в "Дніпро". За кілька днів збираюся вирушити зустрічати Новий рік у снігу Закарпаття, після чого поїду в Дніпропетровськ, освоюватися", - зізнався Віталій.

"До зміни клубу ставлюся цілком нормально. Дуже вдячний "Динамо" за час, який я тут провів, за все, що клуб мені дав. Але просто сидіти в динамівській екіпіровці з емблемою на грудях, не граючи, вважаю неправильним. Цей етап у житті я вже пройшов, тепер треба рухатися вище. Так що я дуже радий і до ситуації, що склалася, ставлюся з оптимізмом", - розповів футболіст.

"Були в мене й інші пропозиції, але про них зараз не хотілося б говорити. Вибрав "Дніпро", оскільки поки вирішив не їхати з України. Крім того, у новому клубі знаю багатьох хлопців, з якими разом грав у збірній. Будучи в "Динамо", паралельно цікавився виступами дніпрян. Та й загалом, клуб мені дуже подобається, умови підходять", - підсумував Мандзюк.

ФК "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «"Вибрав "Дніпро", оскільки поки вирішив не їхати з України" - Мандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути