середа, 16 грудня 2009 12:43

Взимку "Динамо" залишать чотири гравці

Взимку "Динамо" залишать чотири гравці

У зимове міжсезоння київське "Динамо" розлучиться з чотирма футболістами. Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс.

"Навесні "Динамо", на жаль, гратиме тільки в одному турнірі, а значить, у тренерського штабу буде можливість дати шанс нашій молоді. Ми вкладаємо серйозні гроші в підготовку гравців, і не дати можливість проявити себе тим же чемпіонам Європи Коркішко, Петрову, Гармашу - було б неправильно. Але спершу треба почистити склад і прилаштувати тих виконавців високого рівня, які з різних причин не проходять в склад. Мова йде про Діакате, Кравченка, Сабліча, Мандзюка", - сказав Суркіс, якого цитує football.ua.

Суркіс відзначив, що вже є домовленість з "Дніпром" про трансфер Сергія Кравченка. "З Ігорем Коломойським улагодили всі фінансові питання (це викуп прав на гравця, не оренда), тепер "Дніпру" залишилося домовитися про особистий контракт з футболістом", - сказав він.

Президент "Динамо" розповів, що до персони Папе Діакате цікавість виявляли декілька французьких клубів, але найчіткішу і конкретнішу пропозицію зробив "Сент-Етьєн".

"Переговори продовжуються, на даний момент вірогідність того, що Папе перейде саме в цей клуб 50 на 50. По Саблічу поки немає пропозицій, але з великою часткою вірогідності можна сказати, що він скоро залишить "Динамо". Людині вже 29 років, йому треба грати, а не сидіти на лавці", - підкреслив Суркіс.

За матеріалами Football.ua, Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Взимку "Динамо" залишать чотири гравці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути