вівторок, 15 грудня 2009 09:08

Газзаєв запросив Суркіса на весілля молодшого сина

Газзаєв запросив Суркіса на весілля молодшого сина

Київське "Динамо" на приємній ноті закінчило першу частину сезону, одноосібно очолюючи чемпіонську гонку. Остання гра з "Таврією" вийшла нервовою. Виграючи по ходу матчу 2:0, "динамівці" вмудрилися двічі пропустити, але потім все ж таки вирвали перемогу - 3:2.

Хоча вже наступного дня "Таврія" подала протест на роботу арбітра.

Після матчу в роздягальні Валерій Газзаєв подякував хлопцям за виконану роботу і оголосив, що команда йде у відпустку до 13 січня. На день пізніше повернуться з відпочинку легіонери з Бразилії Алмейда, Бетао і Маграо, а також нігерієць Юссуф і марокканець Бадр Каддурі, оскільки вони живуть далі за інших від Києва.

Після медогляду 15 січня "Динамо" візьме курс на Ізраїль, де в Кейсарії відбудеться двотижневий збір. Потім три дні відпочинку вдома і знову на збір - цього разу до Португалії. Там на тренуваннях "Динамо" ще не бувало, але Валерій Газзаєв знає це місце добре: він возив туди на збори ЦСКА.

У самого тренера "Динамо" у відпустці буде і приємний клопіт. Зовсім скоро в Москві буде весілля у його молодшого сина Аслана. На святі будуть і гості з Києва. Президент "Динамо" Ігор Суркіс і колишній тренер "Динамо" Леонід Буряк. Всього у Газзаєва троє дітей: два сини і дочка. Особлива увага у тренера і до внучки Крістіни, з якою він прагне проводити вільний під час вихідних і відпустки.

Що ж до можливої участі "Динамо" в Кубку Співдружності, то поки можна тільки точно сказати, що основний склад киян туди не поїде. Участь нашого чемпіона можлива тільки в тому випадку, якщо організаторів турніру задовольнить приїзд дублюючого складу нашої команди.

За матеріалами Утро

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв запросив Суркіса на весілля молодшого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути