середа, 02 грудня 2009 16:47

Кравченко не хоче починати новий рік у "Динамо"

Кравченко не хоче починати новий рік у "Динамо"

Півзахисник київського "Динамо" Сергій Кравченко може піти з команди. Екс-хавбек "Ворскли" підписав контракт з клубом влітку 2008 року, але за півтора року не зміг завоювати місця в основному складі.

"Сезон для мене, безумовно, невдалий. Я не зміг заграти в основному складі. Не завоював довіри тренера, а для гравця це дуже важливо. Причину цього шукаю, в першу чергу, в собі. Напевно, робив, щось не так , як того хотілося тренеру. Але з іншого боку, знаю, що працював по максимуму, робив усе від мене залежне. На жаль, цього виявилося мало ".

"Я знаю, що мною цікавляться. Але якихось конкретних пропозицій поки ще не було, і з президентом клубу питання про мій перехід в іншу команду ще не обговорював".

"Мені б, звичайно, хотілося, щоб це питання вирішилося до Нового року. Тоді я б міг психологічно налаштовуватися на черговий етап у моїй кар"єрі гравця, знайомитися з колективом, ставити перед собою певні завдання. Вважаю, що було б правильним починати новий рік з новою командою ", - наводить слова Кравченка Sport.ua.

Раніше повідомлялося, що гравцем активно цікавиться харківський "Металіст", але конкретної інформації про переговори не було.

Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «Кравченко не хоче починати новий рік у "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути