Ексклюзиви
субота, 02 квітня 2011 12:10

Коноплянка став найкращим гравцем березня в Україні

Коноплянка став найкращим гравцем березня в Україні

Підбито підсумки чергового щомісячного референдуму газети "Команда" за визначення кращого гравця чемпіонату України.

Вже кілька років видання за підсумками кожного місяця проводить опитування, в якому беруть участь тренери і капітани команди Прем'єр-ліги, а також журналісти, що представляють ті міста, в яких базуються елітні клуби країни. Виняток становлять лише представники "Шахтаря", які вже тривалий час бойкотують опитування "Команди".

За підсумками чергового опитування, у березні найкращим футболістом національної першості став півзахисник дніпропетровського "Дніпра" і збірної України Євген Коноплянка, який набрав 13 балів. Відзначимо, що талановитий хавбек став наймолодшим футболістом серед усіх переможців референдуму за його історію.

Перемога Коноплянки в "березневому" опитуванні виявилася досить переконливою: півзахисник київського "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко, який фінішував на другому місці набрав 8 балів, відставши таким чином від переможця на п'ять пунктів. Замкнув же трійку лідерів ще один юний український футболіст - Максим Білий з луганської "Зорі" (7 балів).

Кращий гравець чемпіонату України за підсумками березня:

1. Євген Коноплянка ("Дніпро") - 13 балів

2. Андрій Ярмоленко ("Динамо") - 8

3. Максим Білий ("Зоря") - 7

4. Олександр Шовковський ("Динамо"), Ярослав Ракицький ("Шахтар"), Антон Шиндер ("Таврія") - 3

5. Разван Кочиш ("Карпати") - 2

Що стосується загального заліку референдуму (січень-березень), то тут лідерство як і раніше утримує голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов - у його активі 34 бали.

Друге місце займає капітан київського "Динамо" Андрій Шевченко (15 балів), а третю позицію ділять між собою нападник харківського "Металіста" Марко Девіч і лауреат "березневого" опитування Євген Коноплянка (в обох футболістів - по 14 балів).

Замикають же першу п'ятірку загального заліку нападник "Дніпра" Євген Селезньов (13 балів) та нападник "Шахтаря" Едуардо (12 балів).

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка став найкращим гравцем березня в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути