субота, 28 квітня 2018 18:43

Коноплянка допоміг "Шальке" вирвати нічию

Коноплянка допоміг "Шальке" вирвати нічию
Коноплянка заробив пенальті для своєї команди. Фото: Schalke04

Український півзахисник Євген Коноплянка допоміг своїй команді здобути нічию. В 32 турі "Бундесліги" "Шальке" приймав "Боруссію" з Менхенгладбаха.

Команда українця була фаворитом поєдинку. однак все змінилось вже на 12 хвилині матчу. Господарі поля залишились в меншості. Бенталеб отримав дві жовті за кілька секунд. Спочатку в грубому підкаті збив суперника, а потім отримав другу жовту за неспортивну поведінку.

Граючи в більшості гості почали більше атакувати. На 32 хвилині гостей вивів вперед колишній гравець "Динамо" Рафаель.

Наприкінці тайму, Коно пройшов по флангу та пробив. М'яч влучив в руку захиснику гостей. Арбітр спочатку проігнорував епізод. Але після підказки асистентів вирішив задіяти систему VAR та переглянути повтор епізоду. Вердикт однозначний - пенальті та жовта картка. Каліджурі реалізував пенальті.

Другий тайм був за гостями. Однак і "Шальке" огризалось та вибігало в контратаки. Однак забити командам в цьому матчі більше не вдалось.

"Шальке" набирає 57 очок та закріплюється на другій сходинці чемпіонату Німеччини. Однак вже завтра, наздогнати їх зможе "Боруссія" Ярмоленка. У випадку перемоги Дортмундців команди зрівняються за очками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коноплянку порівняли із зіркою світового футболу

Схоже Коно набирає форму. Вже в другому турі поспіль Женя допомогає своїй команді здобути очки. У матчі 31-го туру чемпіонату Німеччини "Шальке" Євгена Коноплянки зіграв унічию з "Кельном" (2:2), при цьому українець видав феєричний поєдинок.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка допоміг "Шальке" вирвати нічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути