пʼятниця, 06 лютого 2015 10:20

Команда Мілевського залишилася без тренера

Команда Мілевського залишилася без тренера
Мілевський шкодує про відставку Тудора dynamo.kiev.ua

Сплітський "Хайдук", у складі якого виступає український форвард Артем Мілевський, залишився без головного тренера команди Ігоря Тудора.

"Тудор дійсно подав у відставку з посади головного тренера "Хайдука", - говорить менеджер гравця Олександр Панков. - Артем шкодує, що так вийшло. Все-таки у них з тренером склалися хороші, професійні стосунки. У "Хайдуку" такі ситуації бувають, вони пов'язані з невиконанням деяких умов контракту.

Клуб у зимове трансферне вікно не зумів продати Сушича. Здійснив трансфер центрального захисника в "Рієку", але це, звичайно, не рятує фінансову ситуацію у "Хайдуку". На місце проданого гравця нікого не взяли, і Тудор з урахуванням всіх моментів прийняв рішення розірвати контракт.

Тудор - професіонал, було приємно і мені як менеджеру Мілевського, і самому Артему з ним працювати. На кілька турів головним тренером призначать його помічника. Уже післязавтра у "Хайдука" перший матч з "Рієкою". Мілевський не зіграє через мікропошкодження. Але вже скоро Артем буде в строю і зможе вийти на поле.

Концептуально продовження кар'єри Артема в "Хайдуку" після відставки Тудора не змінюється. Він залишається гравцем цієї команди, продовжить виконувати контракт. У ньому бачать прогрес команди, допомогу, тому він гравець "Хайдука". Але найближчим часом я выдправлюсь у Спліт. Хочу обговорити з керівництвом пропозиції, які надійшли в клуб, щоб влітку розглянути питання про перехід Артема в іншу команду. Завдяки цьому "Хайдук" міг би поліпшити своє фінансове становище. Тим не менше, зараз у Мілевського діючий контракт і найближчим часом він залишається гравцем "Хайдука", - повідомив Олександр Панков.

Зараз ви читаєте новину «Команда Мілевського залишилася без тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути