пʼятниця, 21 січня 2011 13:58

Колліна підтримав рішення Лозанни щодо Орєхова

Колліна підтримав рішення Лозанни щодо Орєхова

Куратор системи арбітражу в українському футболі П'єрлуїджі Колліна не обговорює рішення КАС з української арбітра Олега Орєхова.

Про це він заявив кореспонденту РБК-Спорт у відповідь на прохання прокоментувати вердикт Спортивного арбітражного суду в Лозанні, який відхилив апеляцію українського арбітра і залишив без змін санкцію АК УЄФА про довічне відлучення Орєхова від будь-якої діяльності, пов'язаної з футболом.

"Офіційна позиція Комітету арбітрів ФФУ повністю узгоджується з авторитетним висновком вищого органу футбольного правосуддя, у чию компетенцію входить оцінка ступеня вини і визначення покарання. На відміну від деяких своїх українських колег, я не буду висловлювати свою приватну думку по даній справі, оскільки, вважаю, що кожен повинен займатися своєю роботою і коментувати тільки те, що покладено в силу службових обов'язків", - зауважив Пьерлуджі Колліна.

Також авторитетний фахівець відзначив, що так і повинна каратися корупція.

"Вважаю важливим підкреслити те, що, у разі виникнення спроби корупції, лінія поведінки, якої слід дотримуватися, полягає в необхідності негайно заявити про подію компетентним органам. Якщо цього не відбувається, то наслідки зрозумілі і відомі всім", - сказав Колліна.

Нагадаємо, що Орєхов отримав довічну дискваліфікацію за зв'язки з букмекерами.

За матеріалами РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Колліна підтримав рішення Лозанни щодо Орєхова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути