Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 10:36

Колишній гравець "Спартака" зламав ногу дебютанту "Манчестер Юнайтед"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон був обурений грою захисника "Міддлсбро" Емануеля Погатеца, який був вилучений з поля за грубий фол проти 19-річного півзахисника "МЮ" Родріго Поссебона на 66-ій хвилині матчу 1/16 фіналу Кубка Ліги. Як передає ВВС Sport, бразилець, що дебютував у складі першої команди, був госпіталізований з підозрою на перелом ноги.

"Погатец повинен був сам піти з поля, не чекаючи рішення арбітра. Мене вразила поведінка деяких футболістів "Міддлсбро", які намагалися сперечатися з рішенням судді. Головний тренер "Боро" Гарет Саутгейт правильно сприйняв ситуацію і вибачився за свого футболіста. Я подивився декілька повторів, але більше не хочу цього бачити. Це просто жахливо", — заявив Фергюсон.

Нагадаємо, що в 2005 році, виступаючи за московський "Спартак", Погатец завдав важкої травми півзахисникові "Шинніка" Ярославові Харитонському, який завершив виступи на високому рівні, й на даний момент грає за "Сатурн-2" в другому російському дивізіоні.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Спартака" зламав ногу дебютанту "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути