вівторок, 07 квітня 2020 09:55

Колишній гравець "Динамо" відмовився грати за збірну Росії

Колишній гравець "Динамо" відмовився грати за збірну Росії
Зараз Сергій Коновалов працює другим тренером у житомирському "Поліссі". Фото: соцмережі

Колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України Сергій Коновалов відмовився змінювати громадянство заради виступів за збірну Росії.

"Було це в грудні 1992 року. Спочатку в Дніпро прилітав Геннадій Костильов, з яким добре були знайомі з молодіжної збірної, із пропозицією мені і Євгену Похлєбаєву (колишній гравець "Дніпра". - Gazeta.ua) перейти в ЦСКА.

Буквально через кілька днів після нашої зустрічі був дзвінок від Павла Садиріна. Він тільки передав кермо влади Костильову в ЦСКА і тут же став головним тренером збірної Росії. Почав з ходу: "Давай, поки ти не заграний за свою збірну, бери громадянство, у тебе хороші перспективи грати в ЦСКА і національній команді. Подивися, твої друзі українці, Юран, Онопко вже грають за збірну". Я відповів, що подумаю. Ось і досі думаю (сміється). Також, крім ЦСКА, були пропозиції від московських "Торпедо" і "Динамо", - цитує Коновалова Ua-football.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російський чемпіонат сильніший за український" - форвард збірної України

Сергій Коновалов виступав за "Дніпро", "Динамо" та низку інших клубів,. У складі киян Сергій 5 разів ставав чемпіоном України. За національну команду зіграв 22 матчі та забив 3 голи.

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Динамо" відмовився грати за збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути